PERSONAL TRAINING

Wil je sterker worden, fitter zijn en strakker in je vel zitten? Wil je zwaarder kunnen tillen of juist harder kunnen lopen? Zit je tegen een plateau en wil je meer spiermassa aanzetten?

Heb je een blessure of wil je nu eindelijk van de zeurende rugpijn af? 

Ga je voor de politie (fysieke vaardigheidstoets) of brandweer fit-test (PMMO)? Ga je solliciteren bij defensie en wil goed voorbereiden op de fysieke keuring en in ieder geval zeker weten dat je slaagt voor de defensie sporttest?

Of wil je gewoon die bekende stok achter de deur?

Ik kan je helpen. 

Meestal wordt Personal Training per uur gerekend. Bij mij niet. Personal Training reken ik per training. We doen wat op dat moment nodig is om zo snel mogelijk je doel te bereiken.

Of dat nu een keiharde HIIT training van 30 minuten is, of bijvoorbeeld een uitgebreide haltertechniek-training, een stuk krachttraining en een goed gesprek en van totaal 2 uur, dat maakt voor de prijs niets uit.

Bij Personal Training hoort ook voeding advies en coaching. Zonder een goed voedingspatroon kunnen we niet goed trainen en dus ook geen gezond en sterk lichaam bouwen. Wat je doel ook is, voeding is basis!

Een Personal Trainer wordt afgerekend op RESULTAAT

Dit betekent dat jij doet wat ik zeg. Jij luistert naar je lichaam en geeft mij de nodige feedback.

Ik weet wat we moeten doen om sneller je doel te bereiken. Misschien vind je soms iets niet leuk wat je moet doen maar als het bijdraagt aan behalen van je doel, doe je het toch.

Dit alles kan alleen als het “klikt”. Om daar achter te komen zullen we elkaar eerst moeten leren kennen.

En als we er achter komen dat het niet lekker werkt of dat ik je (bijvoorbeeld na een tijdje samen werken) niet meer verder kan helpen, dan zal ik je doorverwijzen naar iemand die je op dat moment wel weer verder kan helpen.

 

PT TARIEVEN: (incl btw)

 

  •   1 PT:                         €     65   
  • 10 PT rittenkaart:  €   600
    (€ 60 per training)
  • 20 PT rittenkaart:  € 1100
    (€ 55 per training)
  • 30 PT rittenkaart:  € 1500
    (€ 50 per training)

“We Do Whatever It Takes!”

GRATIS INTAKE

 

Facebook
Facebook
Google+
http://vasimgym.com/personal-training
Twitter
LinkedIn
Instagram