TESTIMONIALS

Liesbeth

Liesbeth

Arnhem

Als je ècht fitter wilt worden en de sportschool niet de plek is voor jou, kies dan voor Vasim Outdoor Gym!

Een uniek concept dat werkt. Onder leiding van een gedreven en kundige trainer krijg je alle persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelen te behalen. Outdoor Gym biedt een combinatie van kracht en conditie. Dennis weet wat het beste voor jou werkt en vertaalt dit naar persoonlijke trainingsprogramma’s. Hij zorgt er voor dat je fysieke grenzen op zoekt, waarvan je niet wist dat je ze had.

Daarnaast is het gewoon gezellig en laagdrempelig. Absoluut geen sportschool-mentaliteit, iedereen is en voelt zich welkom. Je merkt het verschil al binnen een aantal weken. Je voelt je fitter, sterker en energieker! 

Facebook
Facebook
GOOGLE
http://vasimgym.com/testimonials
TWITTER
LINKEDIN

Birgit

Birgit

Gendt

Ik sport nu sinds augustus bij Vasim Gym en was meteen enthousiast.

Wat je ook wilt doen, kracht training, conditie training of allebei. Dennis heeft persoonlijke aandacht voor je terwijl je in ‘n groepje sport (of met zijn 2en of alleen als je krachttraining doet). Samen met jou bespreekt hij je doelen of wat je graag wilt doen. Met de app stelt hij samen met jou een schema op die bij jou past en waar je mee aan de slag kunt.

Mocht je er niet uitkomen hoef je het maar te vragen en hij staat voor je klaar. Hij zal je helpen en aanmoedigen tot het uiterste maar zal niet over jouw grens van kunnen heen gaan.

Kortom, sporten bij de Vasim (Dennis), is gezellig, leerzaam, afwisselend en uitdagend!

Facebook
Facebook
GOOGLE
http://vasimgym.com/testimonials
TWITTER
LINKEDIN

Peter

Peter

Arnhem

Meer fit, meer kracht, meer gezondheid en veel meer gezelligheid!

Deze gym via-via leren kennen en initieel was ik maar sceptisch over… Nu is dit mijn plek geworden omdat het mij ruimte geeft te ontwikkelen op een doelgerichte en persoonlijke manier met ook nog eens veel resultaat. Een prettige omgeving waar ik meer ruimte kan vinden voor mezelf en mijn eigen ontwikkeling. Tevens ervaar ik niet de drukte zoals in de andere scholen, maar wel de professionalisme en kennis die je als (top)sporter in je omgeving nodig hebt.

Aan het mobile concept doe ik in de zomer regelmatig mee. Moest eerst wel even wennen, maar bleek voor mij juist een waardevolle training en zowel lichamelijk als mentaal goed uit te pakken.

De begeleiding heeft veel kennis en ervaring, wat zich vertaalt in hoogstaande ondersteuning. Dit helpt mij enorm om de verschillende core-trainingen waar ik mij op richt mij eigen te maken, maar ook te begrijpen waar ik mee bezig ben en wat mijn lichaam doet en nodig heeft.

Zodra ik in een staat van verveling kom, heeft de trainer altijd weer een leuke nieuwe techniek voor me klaarliggen. Het is fijn te weten dat hier oog is voor wie er trainen, wat hun niveau is, waar ze mee bezig zijn en wat ze nodig hebben als volgende stap. Een gevoel van betrouwbaarheid en veiligheid.

Het is ook nog eens goed gezellig hier en ligt het niveau van enthousiasme een aantal stappen hoger dan de gemiddelde sportschool 🙂.

#mijnsportschool #meerfit #meerkracht

Facebook
Facebook
GOOGLE
http://vasimgym.com/testimonials
TWITTER
LINKEDIN

Karlien

Karlien

Nijmegen

Sporten bij Vasim Outdoor Gym doe ik nu sinds afgelopen maart. Ik voel me er op mijn gemak. Alles kan!

Of je nu krachttraining wilt doen, een schemaatje wil volgen of circuitjes wil knallen, Dennis helpt je overal mee op weg.

Het is een personal training op een unieke en fijne locatie. Buiten onder de brug jezelf tot het maximale laten gaan bij ‘fat burning monday’ of binnen in de Vasim krachttraining doen volgens je schema die je zelf of samen met Dennis maakt in de virtuagym-app.

Bij lichamelijke klachten ben je hier ook op het goede adres, Dennis merkt het meteen aan je als t ff niet zo lekker gaat en past het schema met je aan en geeft je adviezen wat je het beste wel of niet kunt doen!

Het grote verschil met bootcamp zit hem in het persoonlijke, Dennis houdt iedereen tegelijk in de gaten (vraag me niet hoe!) en geeft adviezen op het moment dat dat nodig is. Het is niet erg als je iets niet kunt of wil, maar Dennis helpt je om toch dat te doen wat je eigenlijk niet van jezelf had verwacht! En dat geeft een enorm goed gevoel! 

Een fijne warme prettige sfeer met personal training op een super locatie! 

Ik zou het iedereen aanbevelen! 🙂

Facebook
Facebook
GOOGLE
http://vasimgym.com/testimonials
TWITTER
LINKEDIN

Lonneke

Lonneke

Elst

Bij Dennis voel ik me op mijn gemak. De persoonlijke aandacht voor zowel krachttraining, conditietraining, circuitjes als op het gebied van voeding en mentale ondersteuning is groot en altijd met even veel enthousiasme en met veel vakkundigheid.

Alles kan en mag. De unieke locatie maakt het een sfeervolle omgeving om te kunnen trainen met anderen maar ook voor jezelf. Elke training is anders en naar eigen behoefte en doelen in te vullen. Met challenges en ‘heavy shit’ trainingen kan je even lekker knallen en net even een stapje harder gaan als je dat zou willen.

Wat het voor mij het meest fijne sportomgeving maakt is de betrokkenheid en persoonlijkheid van Dennis zelf. Hij is er altijd en wil het beste met en voor jou. Dit is niet in woorden uit te leggen maar alleen te voelen door te komen ervaren wat Dennis voor je doet.

Facebook
Facebook
GOOGLE
http://vasimgym.com/testimonials
TWITTER
LINKEDIN

Cornelie

Cornelie

Nijmegen

Sinds juni 2016 doe ik kracht- en conditietraining bij Vasim Outdoor Gym. Fysiek en mentaal voel ik me sterker en energieker dan ooit.

Trainen bij Dennis is als trainen met een personal coach. Zoveel ervaring, kennis, afwisselende oefeningen en circuits als hij te bieden heeft!

Individueel of in een groep. Binnen en buiten. Dit gaat veel verder dan wat een reguliere sportschool doet! (Ik zeg doen!!!)

Facebook
Facebook
GOOGLE
http://vasimgym.com/testimonials
TWITTER
LINKEDIN

Frank

Frank

Nijmegen

Ik sport nu al een tijd bij Dennis en het bevalt mij prima. Lekker buiten in de frisse lucht of binnen alles kan! 

Wil je aan je kracht werken of aan je conditie, laat het weten aan Dennis en hij zoekt het juiste schema wat bij je past. Je hebt zelfs de mogelijkheid om voor of na het trainen even lekker trappen te lopen of hardlopen van brug tot brug (mooie route).

Ook zijn er trainingen voor obstacle runs, uurtje knallen in de buitenlucht en dan lekker hardlopen door het landschap.

Je krijgt aandacht genoeg en Dennis is altijd in voor advies of een praatje.

Shakes, koffie en thee …alles is er.

Eigenlijk is het voor mijn gevoel meer een personal trainer alleen dan veel goedkoper!

Hou je van een goede training met een ruw randje?!

Kom naar Vasim Gym!

Facebook
Facebook
GOOGLE
http://vasimgym.com/testimonials
TWITTER
LINKEDIN

Els

Els

Gendt

Sinds een paar maanden sport ik bij Mobile Gym. Ik geniet van het sporten in de buitenlucht. De lessen zijn gezellig en soms best pittig. Dennis begeleidt je supergoed bij de oefeningen en motiveert je op een fijne positieve manier. In korte tijd ben ik een stuk sterker en fitter geworden en daar ben ik heel tevreden over!

Facebook
Facebook
GOOGLE
http://vasimgym.com/testimonials
TWITTER
LINKEDIN
Ellen

Ellen

Gendt

Via Facebook zag ik Outdoor Gym voorbij komen, de foto’s maakte mij nieuwsgierig! Nou, hou ik van nieuwe uitdagingen in sport en was ik naast yoga en zumba opzoek naar een spierversterkende sport, dus hup proberen maar!

Wat mij gelijk enthousiast maakte was sporten in de buitenlucht, en wat ik fijn vind aan Outdoor Gym, het is toch anders dan bootcamp, hier blijf je op de plek, veel verschillende spiergroepen worden door gewichten gesterkt. Daarbij vind ik dat Dennis super goed begeleid, hij legt goed uit hoe de oefening het beste uitgevoerd moet worden. Hij stimuleert op een mooie positieve manier, zodat je uit je comfort zone komt en goed resultaat krijgt!

Facebook
Facebook
GOOGLE
http://vasimgym.com/testimonials
TWITTER
LINKEDIN
Davy

Davy

Arnhem

Ik ben sinds de zomer van 2016 begonnen met trainen bij de Outdoor Gym, en nu hartje winter sport ik er nog steeds! En dat heeft alles te maken met de professionele begeleiding van Dennis, de lol die je met hem kunt hebben, en de fijne sfeer die hij iedere keer weet te creëren.

Dennis beschikt over een hoop kennis en ervaring, zowel op technisch gebied, als ook op het gebied van voeding en lifestyle, en dit weet hij goed over te brengen, vooral doordat hij een hele persoonlijke benadering heeft en hij daardoor bij iedereen de juiste aanpak weet te vinden.

Hij daagt je voortdurend uit met nieuwe oefeningen en zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt. Hij houdt je goed in de gaten, geeft tips en corrigeert wanneer nodig. Dit zorgt er voor dat je van begin af aan correcte houding en technieken aanleert wat essentieel is om resultaat te boeken en om blessures te voorkomen.

Wat betreft equipment heeft hij zo ongeveer alles wat je maar nodig hebt. Daarnaast is ook het contact met de andere sporters erg fijn. Iedereen is relaxed en gezellig, iets wat ik in de standaard fitnessruimtes nog niet eerder ben tegengekomen.

En buiten sporten? Dat is leuker dan ik had gedacht! Sowieso is het heerlijk om in de buitenlucht te trainen, helemaal als het een mooie dag is, maar zelfs als het vriest of regent is het de moeite waard want vooral op die dagen is het gevoel van voldoening het grootst en is de teamspirit het hoogst!

Heb je het idee dat fitnessen suf, saai, en individualistisch is? Kom dan echt een keer langs, dan kun je zien dat het ook heel anders kan.

Facebook
Facebook
GOOGLE
http://vasimgym.com/testimonials
TWITTER
LINKEDIN
Ilona

Ilona

Bemmel

Sinds begin 2015 sport ik met super veel plezier bij Outdoor Gym. Buiten sporten geeft veel energie, is heel gezond en daarnaast werken aan een sterk lichaam is wat mij betreft een uitstekende combi! Bij Outdoor Gym kun je zowel gezamenlijk als individueel trainen en Dennis zorgt voor persoonlijke begeleiding en advies.

Doordat ik goed begeleid word tijdens de trainingen, voer ik de oefeningen goed uit en word mijn lichaam steeds een beetje sterker en voel ik me fit.

Bijkomend voordeel is dat er veel momenten zijn waarop je kan komen trainen, dus als je een drukke agenda hebt dan is dat heel erg fijn! 🙂

Facebook
Facebook
GOOGLE
http://vasimgym.com/testimonials
TWITTER
LINKEDIN
Nume

Nume

Arnhem

Ik sport al zo’n anderhalf jaar met veel plezier bij de Outdoor Gym. Ik was al langere tijd fanatiek aan het sporten maar naarmate ik fitter werd, werd het lastiger om mezelf uit te blijven dagen. Bij de Outdoor Gym zijn er zoveel verschillende manieren om jezelf op sportief gebied te verbeteren dat ik er nog elke week met voldoende motivatie en variatie kan sporten.

Dennis Polman biedt uitstekende begeleiding en helpt je zowel bij de uitvoering van oefeningen als het halen van lange termijn doelen. Met behulp van de verschillende schema’s werk je aan verschillende spiergroepen, of je gaat helemaal los tijdens een HIIT workout. Dennis daagt mij elke les uit het beste uit mezelf te halen.

Wat ik ook erg prettig vind is de mogelijkheid tot individueel sporten in het gezelschap van gelijkgezinden. Ik ben bezig met mijn eigen programma en oefeningen maar kan altijd een kletspraatje maken of om de hulp vragen van mede-sporters. Daarnaast heb je de vrijheid om zelf je sportdagen en tijden in te delen.

En het allerbelangrijkste: het is buiten! Heerlijk in het park spelen terwijl je ook nog eens sterker en fitter wordt. De buitenlucht en het zonnetje zorgen voor extra energie, en in de winter sporten we zonder probleem door.

Facebook
Facebook
GOOGLE
http://vasimgym.com/testimonials
TWITTER
LINKEDIN