VASIM indoor/outdoor GYM 

Train waar je wilt en hoe je wilt. Bij VASIM GYM kun je letterlijk alle kanten op.

In principe trainen we buiten in de gezonde frisse buitenlucht op het plein onder de grote bogen van de brug. Dus houdt hiermee rekening met je kledingkeuze. Beter te veel laagjes dan te weinig. Bij uitzondering, met bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden, wijken we uit naar binnen in de kelder van de VASIM.

BACK TO BASIC

Krachttraining zoals het hoort.

Heb je nog weinig of geen ervaring met krachttraining, dan gaan we eerst samen kijken welke training op dit moment het beste bij je past. Jouw trainingsvorm hangt natuurlijk van je persoonlijk doel af.

Afhankelijk van je doel kan ik je aanraden om eerst te beginnen met de juiste techniek aan te leren van de complexe basis-kracht oefeningen. Dit zijn de o.a. Squat, Deadlift, Barbel Row, Bench Press, Shoulder Press, Pull Up, en Dips. Alleen met een solide basis bouw je een sterk lichaam.

Maar misschien zoek je dat helemaal niet en wil je bijvoorbeeld gewoon zo snel mogelijk 5 kilo vet verbranden. No problem! In dat geval kun je beter kiezen voor de STRONG&FIT TRAINING of FULL BODY(WEIGHT) – GROUP TRAINING.

Je krijgt altijd persoonlijke begeleiding bij elke training zolang het nodig en wenselijk is. Je staat er bij ons nooit alleen voor!

In de OPEN GYM uren train je zelfstandig of met je gym buddy’s. Als het nodig is geef ik je advies (soms dwingend ;-)) om je techniek en training te verbeteren. Maar je weet wat je met advies kunt doen… Dit is trouwens anders bij PERSONAL TRAINING

CIRCUIT TRAINING (HIIT)

Naast individuele vrije krachttraining kun je ook in groepsverband trainen. Het Kracht & Conditie Circuit is een zogenaamde groeps-HIIT (HIGH INTENSIVE INTERVAL TRAINING). 

Er staan verschillende oefeningen voor je klaar. De timer staat bijvoorbeeld ingesteld op 40 sec. actie en 20 sec. rust/wisseltijd. Je hebt dan 40 seconden voor je oefening en wisselt dan door naar de volgende oefening. De oefeningen zijn op elkaar afgestemd en gericht op de grote spiergroepen. Door de combinatie van zware oefeningen en weinig rust, werk je zowel aan het verbeteren van je conditie als het vergroten van je spierkracht en spiermassa. Door deze manier van trainen is er sprake van maximale vetverbranding.

Omdat je de mogelijkheid hebt om zelf je gewicht, weerstand en intensiteit te kiezen, is deze groeps-circuit training een uitdaging voor zowel beginners als gevorderden.

Het eventuele niveauverschil in de groep tussen de sporters is dus geen enkel probleem. Je haalt het maximale uit jezelf naar boven.

Dit is een echte NO NONSENSE training!

GRATIS PROEFTRAINING

 

Facebook
Facebook
Google+
http://vasimgym.com/vasim-gym
Twitter
LinkedIn
Instagram