VASIM indoor/outdoor GYM 

Train waar je wilt en hoe je wilt. Bij VASIM GYM kun je letterlijk alle kanten op.

Begin bijvoorbeeld binnen in het krachthonk en vervolg je training met een fat loss finisher circuit in de gezonde frisse buitenlucht op het plein onder de grote bogen van de brug.

BACK TO BASIC

Krachttraining zoals het hoort.

Heb je nog weinig of geen ervaring met krachttraining, dan raad ik je aan om eerst te beginnen met de juiste techniek aan te leren van de basis-kracht-oefeningen. Dit zijn de o.a. Squat, Deadlift, Barbel Row, Bench Press, Shoulder Press, Pull Up, en Dips. Je krijgt altijd persoonlijke begeleiding bij elke training zolang het nodig en wenselijk is. Je staat er bij ons nooit alleen voor!

Alleen met een solide basis bouw je een sterk lichaam. 

CIRCUIT TRAINING (HIIT)

Naast individuele vrije krachttraining kun je ook in groepsverband trainen. Het Kracht & Conditie Circuit is een zogenaamde groeps-HIIT (HIGH INTENSIVE INTERVAL TRAINING). 

Er staan verschillende oefeningen voor je klaar. De timer staat bijvoorbeeld ingesteld op 40 sec. actie en 20 sec. rust/wisseltijd. Je hebt dan 40 seconden voor je oefening en wisselt dan door naar de volgende oefening. De oefeningen zijn op elkaar afgestemd en gericht op de grote spiergroepen. Door de combinatie van zware oefeningen en weinig rust, werk je zowel aan het verbeteren van je conditie als het vergroten van je spierkracht en spiermassa. Door deze manier van trainen is er sprake van maximale vetverbranding.

Omdat je de mogelijkheid hebt om zelf je gewicht, weerstand en intensiteit te kiezen, is deze groeps-circuit training een uitdaging voor zowel beginners als gevorderden.

Het eventuele niveauverschil in de groep tussen de sporters is dus geen enkel probleem. Je haalt het maximale uit jezelf naar boven. Dit is een echte NO NONSENSE training!

GRATIS PROEFTRAINING

 

Facebook
Facebook
GOOGLE
http://vasimgym.com/vasim-gym
TWITTER
LINKEDIN